38 درصد حجم سفرهاي دنيا مذهبي است

«حجت الاسلام و المسلمين فخر الدين صابري» با بيان اين مطلب در گفت وگو با ميراث آريا افزود: يکي از راهکارهاي رفع موانع جذب گردشگران خارجي به ايران لغو رواديد و تسهيل در صدور رواديد است که خوشبختانه اقدامات مناسبي در دستور کار سازمان ميراث فرهنگي کشور و وزارت امور خارجه قرار دارد.

وي افزود: چهار کشور عربستان، ايران، عراق و سوريه مهمترين مقاصد گردشگران مذهبي هستند که دراين ميان ايران به دليل دارا بودن جاذبه هاي تاريخي و گردشگري در جاذبه هاي مذهبي مي تواند به مقصد بسياري از گردشگران مذهبي تبديل شود.

وي بابيان اين که در ايران علاوه بر وجود حرم حضرت امام رضا(ع) و آرامگاه هاي امامزادگان شاهد وجود ساير اماکن مذهبي متعلق به اقليت هاي مذهبي هستيم خاطرنشان کرد: وجود يک هزار و 539 بقعه، 327 حسينيه، يک هزار و 159 مسجد تاريخي، 80 مدرسه علميه تاريخي، 111 آتشکده، 114 کليسا و 20 کنيسه (معبد يهوديان) قابليت هاي فراواني براي جذب گردشگران ديني در جهان به شمار مي‌رود.
صابري بابيان اينکه وقتي از گردشگري ديني صحبت مي‌شود منظور ما تنها گردشگران شيعه و مسلمان نيست افزود: در گردشگري ديني مي توان براي جذب گردشگران ساير اقليت هاي مذهبي نيز برنامه ريزي کرد.

مدير موزه ملي قرآن کريم با اشاره به فوايد و آثار مثبت رونق گردشگري مذهبي يادآور شد: رونق گردشگري مذهبي اولا باعث تحکيم روابط ميان مسلمانان و جامعه ديني در جهان خواهد شد ضمن اين که توسعه و رونق گردشگري ديني گسترش معارف اسلامي را به دنبال دارد.

«حجت الاسلام و المسلمين فخر الدين صابري» خاطر نشان کرد: بر اساس آمارهاي اعلام شده در ميان سفرهاي صورت گرفته دردنيا 38 درصد آن متعلق به گردشگران مذهبي است .

وي افزود: ايران اسلامي با توجه به آب و هواي چهار فصل و هم چنين دارابودن جاذبه هاي فراوان گردشگري ديني و نيز برخورداري از اماکن تاريخي و طبيعي زيبا مي تواند به مهمترين مقاصد گردشگري ديدني در دنيا تبديل شود.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1390122819